بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

عملیات‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به یورش‌ صهیونیست‌ها

عملیات‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به یورش‌ صهیونیست‌ها سخنگوی جنبش حماس تأکید کرد که عملیات‌‌های تیراندازی پی در پی در نقاط مختلف کرانه باختری در واکنش به یورش‌های صهیونیست‌ها به مسجدالأقصی است.
تاریخ انتشار: ۰۷:۰۵ - ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 03
کد خبر: ۱۵۲۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، «عبداللطیف القانوع» سخنگوی حماس گفت که عملیات‌های تیراندازی مکرر در نقاط مختلف کرانه باختری که آخرین مورد آن در نابلس و جنین بود، در راستای انقلاب روزافزون مردمی در واکنش به یورش به مسجدالأقصی و اقدامات تحریک‌آمیز شهرک‌نشینان است.

طبق گزارش وبگاه خبری «شهاب» القانوع همچنین حمله گروه «عرین الأسود» علیه نظامیان رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان صهیونیست را تبریک گفته و خواستار گسترش حمایت از مبارزان در کرانه باختری شد.

منابع خبری عبری و عربی روز یکشنبه از تیراندازی به سمت صهیونیست‌های شهرک‌نشین و نظامیان رژیم موقت صهیونیستی در نابلس خبر دادند.

خبرگزاری شهاب به نقل از منابع عبری گزارش داد که در جریان این تیراندازی، یک نظامی صهیونیست به شدت زخمی شده و به بیمارستان منتقل شده است.

این منابع همچنین خبر دادند که این تیراندازی به سمت «یوسی دغان» رئیس شورای شهرکهای صهیونیستی شمال کرانه باختری بوده که در نزدیکی شهرک صهیونیستی «ایتمار» صورت گرفته است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار